Γνωρίζεται ότι την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο του Ναυστάθμου Σαλαμίνας ημερίδα με θέμα:  «Κοινωνικο-οικονομική Κρίση και  Ένοπλες Δυνάμεις».  
Η ημερίδα διοργανώνεται με μέριμνα του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας και σκοπός της είναι η εκτίμηση των επιπτώσεων της κρίσης στην ψυχοσωματική υγεία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν από το ρόλο και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων.  

 

Εισηγητές θα είναι…

1. Δρ. Γεράσιμος Καραμπελιάς, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Κοινωνιολογίας, με θέμα: «Συγκριτική ανάλυση των πολιτικών και οικονομικών κρίσεων στην Ελλάδα στις αρχές του 20ου αιώνα με αυτή του 21ου και ο ρόλος  των Ενόπλων Δυνάμεων».

2. Δρ. Γεώργιος Καφφές, Επίκουρος Καθηγητής  Κοινωνιολογίας, Σ.Σ.Ε, με θέμα:  «Κοινωνικές επιπτώσεις της κρίσης στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις».
3. Πέτρος Ιωσηφίδης, Κοινωνιολόγος, με θέμα:  «Το ηθικό του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού στην περίοδο της Κρίσης-Επιτόπια Κοινωνική Έρευνα».
4. Πλωτάρχης (Ο) Χρήστος Αρφάνης ΠΝ, Εκπρόσωπος Τύπου Πολεμικού Ναυτικού, με θέμα:  «Η κρίση ως έφορο πεδίο για προπαγάνδα».
5. Αντιπλοίαρχος (ΥΙ) Σπυρίδων Παπαϊωάννου ΠΝ,  Αρχίατρος Αρχηγείου Στόλου, με θέμα:  «Οι επιπτώσεις της κρίσης στα καρδιαγγειακά συμβάματα».

6. Υποπλοίαρχος (ΥΨ) Ζωή ΜαρκομανωλάκηΠΝ, Σημαιοφόρος (ΥΨ) Δήμητρα Τσιλιώτη ΠΝ, Σημαιοφόρος (ΥΨ) Σωτηρία Παπαδοπούλου ΠΝ, Αρχηγείο Στόλου/ΝΝΣ, με θέμα:  «Οικονομική κρίση και ψυχοπαθολογία»

 


Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου