alt Τη σημερινή ενημερωτική ημερίδα για τα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ., που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ, τίμησαν με την παρουσία τους πολλά εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη – απόφοιτοι της Σχολης, αλλά και των λοιπών Σωμάτων. Στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο νέος προεδρος της ΕΑΑΣ , ο Πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ, ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΝ, ο Πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ, ο Πρόεδρος του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, ο Πρόεδρος της ΠΟΣ, ο Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΟΙ,ο υπό παραλαβή Γενικός Διευθυντης του Μ.Τ.Σ.

 Την ενημέρωση των παρευρισκομένων ανέλαβαν οι κ.κ. Ριτσουδης (Γενικός Διευθυντής ΜΤΑ) και Καρυώτης (Αναπληρωτης Γενικός Διεθυντής ΜΤΣ), οι οποίοι στη συνέχεια απάντησαν στο πλήθος των ερωτημάτων που τους ετέθησαν, με περίσσεια υπομονή,ψυχραιμία  και ειλικρίνεια. Πολύ δυσάρεστες εντυπώσεις προκάλεσε  το γεγονός, της αδικαιολόγητης απουσίας του Γενικου Διευθυντή του ΜΤΝ κ.Μποϊλέ, που δεν σεβάστηκε ούτε τα μέλη του Δ.Σ. που τον προσκάλεσαν αλλά ακόμα περισσότερο τα παρευρισκόμενα στελέχη του Π.Ν.(μέτοχοι και μερισματούχοι),που αδημονώντας προσδοκούσαν να ακούσουν και τις θέσεις των εκπροσώπων του “δικού” τους  Ταμείου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ, θέλει να ευχαριστήσει τους κύριους ομιλητές της ενημέρωσης για την ευγενή καλωσύνη που ειχαν να ανταποκρθούν στην πρόσκληση και να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την πείρα τους στην αποσαφήνιση πολλών αποριων αλλά και το συνολο των παρευρισκομένων, για το επίπεδο στο οποίο κρατήθηκε η συζήτηση.

 

      alt 

alt

 

alt

alt

 

 

alt

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου