altΛοιπον, τελικα….Ελλάς το μεγαλείο σου!! Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, αυτο μας νοιαζει μόνο !!
Η      κάθε συντεχνία εναντίον της άλλης.!! Σαν το παλιό ανεκδοτο που “κάποιοι” κοίταζαν το δάκτυλο αυτουνού που έδειχνε στο φεγγάρι και όχι το ίδιο το φεγγάρι!! Ο καθένας ειδήμων για τις εργασιακές σχέσεις του άλλου. !! Κι εγω τα ίδια κάνω. Ξέρω πόσα πρέπει να….. παίρνει ο καθηγητής, ο μηχανοδηγός, ο αγρότης, ο εφοριακός, .. όλοι τους !!! Εκεί φτάσαμε.!! Αυτό να ξέρετε λέγεται “πολιτική κατάντια”.! Και θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά…
Όσοι από τους αναγνώστες έζησαν λίγο σε χώρες αναπτυγμένες της Ευρώπης ή στην Αμερική θα ξέρουν πολύ καλά, ότι αυτή η συνεχης γκρίνια για τους μισθούς και τις αμοιβές των “άλλων” δεν υφίσταται πουθενα. Δεν διανοειται ΚΑΝΕΝΑΣ να κριτικάρει τα 200-300.000 $ που αμοίβεται ετησιως ενας γιατρος στην Αμερική ή την Αγγλία π.χ. γιατί απλά ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ !!! Δεν κριτικάρει τις αμοιβες ενός πεζοναυτη, στρατιωτικού στο Αφγανισταν, στο Ιρακ, στη Γερμανια, στην Αγγλία, γιατί απλά δεν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να το κάνει.!!!Σέβεται τα χρόνια των σπουδων, το μεγεθος της ευθυνης της δουλειας του, από τη μια μερια, και την επικινδυνότητα και τη σκληροτητα από την άλλη και απλά δεν μιλά. Όχι γιατι του το απαγορεύει κανεί. !!Όχι. Γιατί απλά δεν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να το κάνει. Μόνο εδώ, στην Μπανανία, μπορούμε.!!! Να έχουμε άποψη ΓΙΑ ΟΛΑ κια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!! Όπως οι δημοσιογράφοι !!! Πιστά αντιγραφα των τηλεπαραθύρων γίναμε !!! Δεν μπήκαμε ποτε στην ΟΥΣΙΑ προβληματων ΠΟΤΕ !! Επιφανειακοί ρακοσυλλέκτες !!!
Για να τελειώνω να μη σας κουραζω…. Ας δει ο φίλος μου ΠΟΙΟΙ στελεχωνουν τα Δημοσια Νοσοκομεια στη χωρα μας ιδιως στην περιφερεια. Ας ανέβει μια βόλτα στην Θράκη, στη Μακεδονία. Ας δει οτι το ποσοστο των “εξ ανατολικων χωρων ιατρων” μπορει και να έχει ξεπερασει των “εγχωριων”. Εκει ομως δε μιλαμε !! Ειναι ΙΣΟΙ ΟΛΟΙ. Και αυτοι που μόχθησαν διαβασαν και ιδρωσαν στην ΕΛΛΑΔΑ και αυτοι που “πηγαν και ηρθαν” ΑΠΛΑ.!!! Αυτοί “αξίζουν” με τα ΚΑΘΕ λογης πτυχια τους (Ο Θεός να βέλει το χέρι του) τα λεφτά ΣΟΥ. !! Ενώ οι στρατιωτικοί ας πούμε γιατροί, νοσηλευτές, οικονομικοί ΟΧΙ!!!
ΈΛΕΟΣ, ξυπνήστε !!! Μη γίνεστε τόσο εύκολα όργανα προπαγάνδας. Να σκέφτεστε και λίγο. Βάλτε το ρημάδι να δουλεύει. Κλείστε τα χαζόκουτα και διαβάστε λίγο επιπτέλους !! Δεν ειμαι κατά του άρθρου. Ο καθενας μπορει και πρεπει να γραφει ότι πιστευει. Αλλά καλά θα ειναι να το αποδεικνυει με επιχειρηματα και οχι με φωνασκίες και φανφαρες, λόγια πολιτικών και τηλεποτικων αστερων των δελτιων ειδησεων.
Ένας στρατιωτικός γιατρός….
Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου