isxis

 

isxis
 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ :
-ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ
-ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ & ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ
-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ(HARVARD) &ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ(ΑΠΘ)
-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ
-ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟΦΕΛΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (ΚΟΙΝ.ΙΑΤΡΕΙΟ,ΚΟΙΝ.ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ,VWF,GREENPEACE,ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ)
-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ(ΤΕΝΙΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΜΠΑΣΚΕΤ)
-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ-ΟΜΑΔΕΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ε.Δ. (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΑΑ,ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ,ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ Ε.Ε.& ΕΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΔ &ΣΑ κ.α.)
-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΔΕΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ Σ(Σ)ΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ…..
 

 Οι Δραστηριότητες που αναπτύσσουμε, σε οπτικοακουστική μορφή :

 

-4.631 αναρτήσεις Εως 15/10/2016, 610 άρθρα, 192 υπομνήματα, 16 οικονομοτεχνικές μελέτες,235 δελτία τύπου,
213 ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων,187 επιστολές,122.750 εξερχόμενα ηλεκτρονικά μηνύματα κλπ κλπ.
 

Συνεισφέραμε (και εμεις) ως Συνδεσμος στα παρακάτω :
Σύνδεσμός βρίσκεται σε ανοικτό δίαυλο και επικοινωνία-επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Υπουργείου μας αλλά και τις Ενώσεις-Οργανώσεις των ε.ε. και ε.α. φορέων, για την επίλυση-ενημέρωση επί  υφιστάμενων προβλημάτων των στελεχών των Ε.Δ. όπως οι περικοπές μας και τα ένδικα μέσα για την κατάργησή τους, το ασφαλιστικό καθεστώς των εν ενεργεία στελεχών με προτάσεις και εισηγήσεις για την αναγνώριση των ετών ανατροφής τεκνων και την επίλυση του μέγιστου προβλήματος των εισαχθέντων τα έτη 1990-1992, την αύξηση των γεωγραφικών πρίων αναγνωρισης των μονάδων εκστρατείας (οδεύει πρός επίλυση), την παροχή του επιδόματος παραμεθορίου(που μονο οι στρατιωτικοί δεν το λαμβάνουν), την αύξηση των εισαχθέντων στη ΣΣΑΣ σε ειδικότητες που ήδη υφίσταται μεγιστο πρόβλημα (π.χ. οδοντιάτρους), στην επίλυση προβλημάτων λειοτυργίας στα Στρ.Νοσκομεία και των νέων στρ. ιατρων, στα προβλήματα που δημιουργησε η τροποποίηση του ν.1400/73 στους συναδέλφους που οι σπουδές τους στη Σχολή υπερβαίνουν τα 4 ετη, στην υφερπουσα φήμη περι προσπαθειών κατάργησης της στρ.διακιοσύνης, , για την αντισυνταγματικότητα του ν. 4024/2011 (55-35) και όσων θεμάτων κατά καιρούς αναδεικνύονται μέσω προτασεων-εισηγησεων συναδέλφων και μελών του Δ.Σ.

-Εντός του 2016 είδαμε δυο διαχρονικές εισηγήσεις μας να επιλύονται μέσω των αρμοδίων Υπουργείων , όπως ο λάθος υπολογισμός των κρατήσεων υπερ Υγειονομικής περιθάλψεως (επι του καταβαλλομένου ποσου και όχι επι του ακαθαρίστου) και η αλλαγή του αναφερομένου τρόπου συνταξιοδοτήσεως των στελεχών που αποστρατεύθηκαν με αίτησή τους. Παράλληλα και σε συνεργασία με τους φορείς της Π.Α., εκπονήθηκε και εστάλη ανοικτη επιστολή προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΘ.Α., με την οποία ζητήσαμε επιτακτικά να μην προχωρήσουν σε καμμία αλλαγή ως προς τη δομή και τη Διοικηση των ΣΤΡΑΤΙΚΩΝ μας ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.

-Αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόσκληση του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α. και συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Εργασίας & Κοιν. Απασχ. κ. Κατρούγκαλο, καταθέτοντας σχετικό υπομνημα με υφιοατμενα προβλήματα και προτάσεις επιλύσεώς των, αναφρικά με το νεο νόμο 4387/2016
-Συμμετείχαμε στην επιτροπή του Υπουργειου Εθνικής Άμυνας, που συγκροτηθηκε για την αποκατασταση των αδικιων του ν.4093/12 στους Στρατιωτικους & την πλήρη εφαρμογή της οικείας αποφάσεως του ΣτΕ. Για τον σκοπό αυτο παραδώσαμε εντος 10ημέρου, 10σελιδα υπόμνημα-σχέδιο νομου, με πληρη νομική και οικονομική αιτιολόγηση.
-Συνδράμαμε στη  επίλυση του προβλήματος που προέκυψε,με την ηλεκτρονική εφαρμογή (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) θεώρησης των βιβλιαρίων των ασφαλισμένων του τεως ΟΠΑΔ
-Για την επιστροφή των παρακρατηθεντων ποσών-αναδρομικών απο τους εργαζομενους ε.α.  συναδέλφους (μεταξύ 47 και 53) και των ανω των 53 ετων της διαφοράς συνταξιοδοτικών αποδοχών, απο 1-1-2013, μετά απο συνεχεις οχλησεις, καταθέσεις ενστασεων,αγωγων, ο Συνδεσμός μας είδε με μεγάλη χαρά να επσιτρέφονται τα εν λογω ποσά , λιγο πριν την παραγραφή, απο τον Φεβρουαριο του 2015.
-Για όλα τα ανωτέρω θέματα εχουμε καταθέσει εως σημερα (με την βοήθεια πολιτικών και κομμάτων από όλους τους πολιτικους χώρους του Ελληνικου Κοινοβουλιου) 68 ερωτήσεις-επίκαιρες ερωτήσεις, πολλές εκ των οποίων δρομολογησαν εξελίξεις προς επιλυση των αναφερομενων θεμάτων (οπως π.χ το ασφαλιστικό των 90-95, η επέκταση των ετων μοναδων εκστρατείας σε ολα τα στεέχη των Ε.Δ., η απονομή της πολεμικής σημαιας στη Σχολή μας, το εργασιακό καθεστως των αποστράτων, το -40% της μειωσεως των συνταξίμων για τους κατω των 55 ετων συναδέλφους, ο λάθος υπολογισμός των κρατησεων του μεσοπροθέσμου 2013-2016 κλπ) 
Ανάδειξη του θέματος συμψηφισμού των υποχρέωσεων/χρεών των στελεχών των Ε.Δ.-Σ.Α., με τις υποχρεώσεις καταβολής ανδρομικών της Δημοσιας Διοικησης
Επιλυση του θέματος μειώσεως του ταμειακου αποθεματος του ΜΤΣ και την επιμήκυνση της οφειλής του προς το Δημόσιο.
-Επίλυση του εργασιακού των αποστράτων στρ. ιατρων και αυτοπασχολούμενων νομικων,οικονομολόγων κλπ
-Με τη συμμετοχή μας ως Οικονομικοί Συμβουλοι στις 3 Ε.Α.Α. και στο ΣΟΔ των ε.ε. και ε.α. στελεχών των Ε.Δ. & Σ.Α., στην μη αναμόρφωση επί τα χειρίστω του μισθολογίου, στην απόρριψη των αναφερομένων μειώσεων για το 2014 στο μεσοπρόθεσμο, στους αγώνες-συγκεντρώσεις για το δίκαιο των αιτημάτων μας και σε όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου και τους αρμοδίους Υπουργους
-Με τη συνεισφορά-πρόταση του Συνδέσμου μας,
ευρίσκεται σε επεξεργασία σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά στην «υγειονομική περίθαλψη των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος και των μελών των οικογενειών τους».
-Με πρωτοβουλια του Συνδέσμου μας, κατάθεση στη ΒτΕλλήνων ερωτήσεως, αναφορικά με τις εξελίξεις στο ΜΤΣ και την αποπομπή του κ. Σιδηρόπουλου απο την θέση του Προέδρου
-Επίλυση, μετά την επερώτηση στη Βουλή, με παρότρυνση του Συνδέσμου μας, για τους Στρατιωτικούς Γιατρούς του περιβόητου πλαφόν στην συνταγογράφηση, των Στρ. Ιατρών.
-Με πρόταση-εισήγηση του Συνδέσμου μας, αναπτυχθηκε στο Γ.ΛΚ. εφαρμογή παρακολούθησης σε μηνιαία και ετήσια βάση, των συνταξίμων αποδοχών των αποστράτων και αναμένεται και από τα Μ.Τ..

-Επιλυση του θεματος της αρχαιότητας των Στρ.ιατρων, λιγο πριν την ψηφιση του νεου νομου περι ιεραρχίας Αξκων
-Με τη συνδρομή των μελών του Συνδέσμου μας που υπηρετουν στο ΓΕΕΘΑ, προκηρύχθηκαν 6 θέσεις Οικονομικών Αξκών,για την παρακολούθηση του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδώνΔιοίκηση υπηρεσιών Υγείας” & για τα επόμενα 10 χρόνια

-Επίλυση του θέματος του τρόπου καταγραφής της συνταξιοδοτικής πράξεως στους αποστρατευθέντες με αίτησή τους
-Επίλυση του θεματος απονομής της Πολεμικής Σημαίας στη Σχολή μας (και χωρίς να υβριζουμε τη Στρ. ηγεσία)

-Ανάδειξη των θεματων περι ιεραρχίας των ε..ε. Στρ. Ιατρων και Οικονομολόγων.
-Ανάδειξη και επίλυση προσωπικών θεματων συναδέλφων απο το Δ.Σ.αλλά και μελών μας(αν μας εξουσιοδοτήσουν μπορούμε να αναφέρουμε και τα ονοματά τους) τόσο μέσω πολιτικών ταγών όσο και μέσω του Προέδρου του Ι.Σ.Α.)
-Τελευταία δικαίωση στην ολομέλεια του Ε.Σ. των 12 συναδέλφων μας Στρ. Ιατρων (για τους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ που γνωρίζιουν επακριβως μερικές σημαντικές λεπτομέρειες )
-Αναδειξη των θεμάτων που αφορούν στις αδικίες που έχουν γινει στα μισθολόγια των Στρατιωτικών….κλπ Επίσης οδεύει προς θετική έκβαση-οριστική επίλυση το χρόνιο πρόβλημα των ε.ε. Στρ. Ιατρων , του νομου 3257/2004, με την προώθηση της τροπολογίας-νομοθετικής ρύθμισης που έχουμε συντάξει, από το Υ.ΕΘ.Α., στη Βουλή των Ελλήνων…..
-Προτείναμε και εισακούστηκε απο το ΓΛΚ, η ανάπτυξη εφαρμογής παρακολούθησης των μηνιαίων αλλά και ετησίων αποδοχών, των συνατξιούχων Στρατιωτικών.
-Ψηφίσθηκε στη ΒτΕλλήνων ο νόμος 4278/2014, όπου με πρωτοβουλία και εισήγηση του Συνδέσμου μας, θα διδεται η δυνατότητα ασκήσεως του επαγγέλματοςπροσωπικού ασφαλείας” και στα στελέχη των Ε.Δ., που έχουν αποφοιτησει απο παραγωγικές Σχολές(κατόπιν δικής μας εισηγήσεως στο Υπουργειο Εθ.Αμυνας),
-Συμμετοχή του Προέδρου του ΣΥνδέσμου, στο συντονιστικό όργανο των Ενώσεων Αποστράτων (ΝΠΔΔ), ως οικονομικός σύμβουλος καθώς και στην επιτροπή του Υ.ΕΘ.Α., για το μισθολόγιο των Στρατιωτικών
-Συνδράμαμε ως Συνδεσμος στην επίλυση των θεμάτων που είχαν ανακυψει αναφορικά με την ηλεκτρονική εγγραφη των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ-μελων του ΟΠΑΔ στις η/ν υπηρεσίες του ΙΚΑ, αλλά και στην φορολογική τακτοπόιηση των αναδρομικών αποοχων ετων 2012 έως και 2015,των ε.ε. και ε.α. στελεχών των Ε.Δ. 
ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ :
-ΤΗΝ “ΜΗΤΕΡΑ ΣΧΟΛΗ“ΜΑΣ , ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΔΩΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΧΟΛΗ, ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ
-ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ-ΕΝΩΣΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΠΩΣ, Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 90-92,ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΥΑ & 41,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΕΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ & ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΡ.ΙΑΤΡΩΝ & ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡ.ΙΑΤΡΩΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡ. ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΠΑΤΡΑ,ΠΥΡΓΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ),ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΔ&ΣΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ κ.λ.π. 

========================================

Από τη συνάντησή μας με τον  ΥΠΕΚΑ κ.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ (21/6/2016)

alt

 

AΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ Ι.Σ.Α. (12-6-2016)

alt

 

Απο τις συναντήσεις με τον Υπουργό ΕθνικήςΑμυνας κ. Αβραμόπουλο και την Αναπληρωτη κ.Γεννηματά

GENNIMATAΩς Οικονομικός Σύμβουλος των Ε.Α.Α.των Ε.Δ. , ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Ι. Αντωνιάδης, ήταν παρών στις συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (στις 22 Ιουλίου και στις 8 Οκτωβρίου 2013), όπου μεταξύ άλλων, έλαβαν διαβεβαιώσεις πως :
-Δεν θα επέλθει καμμία μείωση στις αποδοχές των ε.ε. και ε.α. στελεχών των Ε.Δ.
-Δεν υπάρχει πρόθεση ενοποίησης ή κατάργησης των Στρ. Νοσοκομείων
-Προωθούνται νομοθ. ρυθμίσεις , για τις προτάσεις του Συνδέσμου μας, αναφορικά με το ασφαλιστικό καθεστως των ε.ε. Στρκών, απο 1-1-2015 και την εξασφάλιση άδειας εργασίας ως προσωπικό ασφαλείας, των ε.α. στελεχών των Ε.Δ.
Προωθείται η τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου, «Περί Καταστάσεων των Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων», μέσα στον οποίο θα ενταχθούν κι οι συναφείς προτάσεις-εισηγήσεις προς τροποποίηση του Συνδέσμου μας.

tsipras
 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

alt

 

alt

 

alt

 

ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ  ….

alt

 

ANOIKTA ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

alt
==================================================

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΡΩΓΩΝ

(ΦΕΒΡ. 2016 ΣΤΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑ/ΣΣΑΣ)

alt

 

===================================================================

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

====================================================================

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ & η ανακαίνιση του γυμναστηρίου της ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ !!!

 Το συνολικό κόστος ανέρχεται στο ύψος των 3.763,82 ευρω, το οποιο κάλυψε άμεσα ο
Σύνδεσμός μας και επειδή περρισεύει και ενα ποσό της τάξεως των 361,18 ευρω, ζητησαμε
απο τη Δκση της Σχολής, να μας υποδειξει λοιπές αναγκες , που μπορουν να
καλυφθουν, με το ποσό αυτό.

alt


ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝΜΗΤΕΡΑ ΣΧΟΛΗ
dorea 

===========================================================

ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟΣ ΔΕΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΣΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ &

AΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ Ε.Ε. ΚΑΙ Ε.Α. ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ  (ΙΑΝ.2016)

alt

 

 

====================================================

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
patra

===============================

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
KALAMATA

=================================

ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

thesnik

 

 

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ

 

 

===============================================================

 

 

 

=============================================================
ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
ν.3257/2004

 

 

ethelontismos

===============================================================================

EΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ Γ.Λ.Κ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
ΤΩΝ Ε.Δ. & Σ.Α.
ethelontismos002

================================================================================

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ

(το θέμα διευθετηθηκε μετά την παρέμβασή μας)

alt

 

=======================================================================================

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ο.Δ.
ethelontismos003 

=================================================================

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΙΑΤΡΩΝ
ethelontismos004

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ Γ.Λ.Κ.ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ
ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠ.ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ,
ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η “ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ“,ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΛΚ -TAXIS NET
ethelontismos018ethelontismos005
===============================================================

Η ΚΑΤΤΑΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ethelontismos006

====================================================

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΑ 

ethelontismos007

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ 
ethelontismos008

 

Πρόταση μας στα κόμματα του Ελλ. Κοινοβουλίου, για τροπολογία, πριν
την ψήφιση στην Ολομέλεια του σ/ν  για τον Κώδικα Δικηγόρων
ethelontismos009

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ethelontismos010
 

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

PROBLEMS 

KOINOBOYΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ 
ethelontismos011 

 

ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ Ε.Δ. ΚΑΙ Σ.Α. ΑΠΟ ΣΑ/ΣΣΑΣ !!!!
ethelontismos012

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟ TAXIS NET 
ethelontismos013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
ethelontismos014 

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ
ethelontismos015 
 

Ειδική πρόταση νομοθετικής ρύθμισης-τροποποίησης της υποπαράγραφο Β3 του άρθρου πρώτου του ν. 4093/12 (ΦΕΚ Α’ 222)

 

 ethelontismos016

 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΛΚ για τον εσφαλμένο  τρόπο επανυπολογισμού της αναπροσαρμογής της σύνταξης 
ethelontismos017
 

Yποδείγματα εφέσεως και ενστάσεως για το Ελεγκτικό Συνέδριο
ypod ef_enst

 

 

Νέα μας από το Κοινοβουλευτικό Μέτωπο
ethelontismos019

 

 

======================================================================================================

Δημόσια Παρουσία -Eκδηλώσεις -Συμμετοχές
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
PSIFISMAYOO
ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Μ.Α. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ (29/11/2015)
esma

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 2Οης/11/’15
20112015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (20/11/2015)

ΣΑΣΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ
SASPAR

Το να περπατάς με μια φίλη/ένα φίλο στο σκοτάδι είναι καλύτερο από το να περπατάς μόνος στο φως……

ME AΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
POLITICS
ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΕΑΕΔ (ΝΟΕ.2015)
mnimos eeyed063

ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ Ε.Δ. & Σ.Α. (ΝΟΕ.2015)
SODNOE2015

Διοργάνωση τουρνουα Μπάσκετ  (Φεβρ. 2016)

alt

 

Διοργάνωση τουρνουά τέννις (ΟΚΤ.2015)
trn004

Σ.Ο.Δ. Ε.Α.Α. (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ)
SOD EAA 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ
ESHEA

 

Αγόρευση dr Χρήστου Μαντζώρου, ως επιτίμου μέλους του Συνδέσμου μας, με την παρουσία του ΓΕΝ/ΔΥΓ

alt

 

Διοργάνωση 1ου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ

alt
==================================

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑ/ΣΣΑΣ

(ΦΕΒΡ.2016)

==============================================================

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Γ.Αντωνιάδης, στο ραδιόφωνο…

 

Άρθρο απο την εφημερίδα “Δημοκρατία”με δηλώσεις του Προέδρου του Συνδέσμου μας

ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ
 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ (Φεβρ. 2016)

 

-Το υπόμνημα που παραδόθηκε στον Υπ.Εργασίας Κατρουγκαλο, απο τις 3 Ε.Α.Α.

-Άρθρο απο την εφημερίδα “Δημοκρατία”με δηλώσεις του Προέδρου του ΣΑ/ΣΣΑΣ

 

 

Επιστολή  για την απεμπλοκή των Μ.Τ. απο το Υπουργ. Εργασίας
 


-Η επιστολή  προς το ΓΛΚ, που συνετάχθη με τη συνδρομη του Συνδέσμου μας

 

 

-Η τελική δικαίωση των αγώνων του Συνδέσμου μας, για το εργασιακό μας!!!

 

 

-H πρόταση του Συνδέσμου μας για το νέο μισθολόγιο

 

-Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με τον Διοικητη & τον Αρχηγό της Σχολής μας

 

 

-O Αντ/δρος του Συνδέσμου μας κ. Φώτης Πατσουράκος , συμβουλεύει….

 

-Το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Α.Πάσχου, ανάμεσα στους 12 αριστουχους Δκτές Νοσοκομείων…


-Επηλθε,με τη συνδρομη του ΣΑ/ΣΣΑΣ, η θεώρηση των βιβλιαρίων των αποστρατων απο το Ι.Κ.Α.
 

 

Μεταγραφή σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στην πολη που Υπηρετούν δικαιούνται οι Στρατιωτικοί φοιτητές
 

-Διαδικασίες Σύστασης Ι.Κ.Ε. Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας
 

 

-Mπορεί να προλάβαμε την τροποποίηση του νόμου περί ιεραχίας, η αδικία όμως για κάποιους συναδέλφους,παρέμεινε……

 

 


-Για τους Οδοντιάτρους μας….                           

 

-Aς μην λησμονούμε και τα προβλήματα των ε.ε.Σασιτών Συναδέλφων μας…
 

-Επανήλθαν μερικώς και χωρίς αναδρομικά οι συντάξεις των εργαζομένων ε.α. συναδέλφων

 

  

-Από τη συνάντησή μας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

 

 

-Και άλλη κατάφωρη αδικία εις βάρος των στελεχών των Ε.Δ.
 

-Ανοικτη Επιστολή προς τη νέα (πολιτική) ηγεσία του Υπ.Εθν.Αμυνας

 

-Μερικές ακόμα αποσαφηνίσεις, για να έχετε ΟΡΘΗ γνώση και εικόνα του εργ. καθεστώτος των αποστράτων
 

-Εκραύγασαν οὖν ἐκεῖνοι· ἆρον ἆρον, σταύρωσον αὐτὸν..
 

 -Η κόκκινη γραμμή για το νέο μισθολόγιο των στελεχών των Ε.Δ.

 

 

-Η Σχολή μας απέκτησε Πολεμική Σημαία : Ευχαριστούμε τον κ. Α/ΓΕΕΘΑ

 

 

 

-Ο Σύνδεσμός μας προωθεί ευνοϊκές νομοθετικές ρυθμίσεις προς τη Στρ. Ηγεσία, για τους ε.ε. συναδέλφους
 

-Οι μάχες κερδίζονται στα “χαρακώματα”….

 

 

-Επιστολή προς Γ.Λ.Κ. και Αναπλ.Υπουργ.Οικονομικών

 

 

Η 1000η μας ανάρτηση, αφιερωμένη στους συναδέλφους της Διοίκησης της Σχολής μας…

 

 

Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, αναφορικά με τις προαγωγές Αξιωματικών Οικονομικού Σώματος
 

-Τα πτητικά 6μηνα των Αποστράτων Ιπταμένων μας, μειώθηκαν κατά 90% !!!
 

-Τα ειδικά μισθολόγια από 1-1-2013

 

 

=================================================
=================================================
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ
 

https://www.apofoitoissas.gr/component/content/article/34-apofoitoi/3737-2015-11-17-16-51-49
 

 

 

Eρώτηση στη Βουλή, που προκάλεσε ο Σύνδεσμός μας

 

 

 

 

 

 

Ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων για το θέμα του Μ.Τ.Σ. με πρωτοβουλια του Συνδέσμου μας…

 

 

 

 

Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, για τις διαδικτυακές λειτουργίες του Γ.Λ.Κ

 

 

 

 

 

 

Ερώτηση στη Βουλη των Ελλήνων για το εργασιακο των αποστρατων …

 

 

Η απάντηση στη Βουλή για το θέμα των ΄90-΄92

 

 

Με νέα πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας, ερώτηση στη Βουλή για τους 55-35

Ακόμα μια επιτυχία μετά την επερώτηση στη Βουλή, με παρότρυνση του Συνδέσμου μας, για τους Στρατιωτικούς Γιατρούς και τα περιβόητα πλαφόν στην συνταγογράφηση…….

Τα θέματα του ν.3257/2004 και της Πολεμικής Σημαίας της Σχολής μας, στη Βουλή των Ελλήνων
 

Στη Βουλή των Ελλήνων το θέμα των διπλών μειώσεων των αποστράτων

=====================================================

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ -ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΡΘΡΑ-ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ
 

-Επιστολή προς την ηγεσία του Υγειονομικού των Ε.Δ.

-Προς Αναπληρωτη Υπουργό Οικονομικό

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη Αποστράτων Στελεχών Ε.Δ
-Τίτλος Στρατιωτικού Ιατρού

-Επιστολές προς Αρχηγούς κομμάτων
 

-ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΣΚ (από ΣΑ/ΣΣΑΣ)

-Aπάντηση Υπουργ. Εσωτερικών

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Α./ΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡ.ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ Π.Ν.

 

-Επιστολή προς Δνση Στρ. Συντάξεων Γ.Λ.Κ.

 

-Εξαιρέσεις για το πλαφόν στην συνταγογράφηση

 

-Aπάντηση σε Αναφορά

-Ανοικτη Επιστολή προς την νέα (πολιτική)ηγεσία του Υπ.Εθν.Αμυνας

-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

-Ave Caesar

-ΕΡΩΤΗΣΗ για αποδοχές ε.ε και συντάξεις ε.α στελεχών Ε.Δ.

-Δικαιωματα χηρευουσών οικογενειών Στρατιωτικών

-Στη Βουλη η πρόταση μας για τις διπλές μειώσεις

Επίκαιρες Ερωτήσεις στη ΒτΕ, για το Σύνδεσμο Αποφοίτων Σ.Σ.Α.Σ.

-Έγγραφο προς ΑΓΕΕΘΑ για την τροποποίηση του ν.3257/04

-ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΑΚΑΓΕ

-Συμμετοχη στο Psi – Ευθύνες Μ.Τ.

-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 90-92

-ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΥΠΟΜΝΗΜΑ

-Ε.Α.Σ. -ΥΓΕΙΟΝΟΜ.ΠΕΡΙΘ.

-ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΗΔΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ

-Πωληση Ομολογων Δημοσιου

-ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΝΟΣΚΟΜΕΙΑ

-ΑΚΑΓΕ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

==================================================
Aπό την παρουσία μας :
Στη 2ημερη ιατρική ημερίδα του ιδρυματος Harvard στο Ναυπλιον

-Στην επαναδημιουργία του ελατοδάσους της Πάρνηθας

-Στο πλευρό των ομάδων του μπασκετ και της σκοποβολής της ΣΣΑΣ(όπου και επρώτευσαν)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Στην 1η συνεδρίαση του Συντονιστικου των 3 ΕΑΑ(ΝΠΔΔ) στο νεο του γραφείο, στο Υπουργείο Εθν. Αμυνας.

 

-Στο 2ο Συνέδριο Ελευθεροεπαγγελματιων Καρδιολόγων Ελλάδας

 

-Απο την ημερίδα μας για τους Στρ. Ιατρούς (Κυριακή 22/3/2015)


ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ(2014 & 2015)

SKOP2014

KAI THΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (2015)
BASKE2015

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ  

 

 

 

Ο Πρόεδρος του ΣΑ/ΣΣΑΣ Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, για τις αποκαταστάσεις των Στρκων(23/3/2015)

 

 

Απολογισμός και Ημερίδα 22ας Μαρτίου 2015

Σ.Α./ΣΣΑΣ Απολογισμός και Ημερίδα 22ας Μαρτίου… από goladas

Τρισάγιο για τους Σασιτες, που έχουν φυγει από κοντά μaς

ONALERT 4/12/2014
 

 

 

Πολιτική Αρτηρία με τον Πρόεδρο του ΣΑ/ΣΣΑΣ
18/11/2014

Mερική αποκατάσταση αποδοχών Στρατιωτικων από goladas
 

Οι Πρόεδροι ΣΑ/ΣΣΑΣ & ΠΟΕΣ απαντούν σε ερωτήματα
 

 

 

Οι Πρόεδροι ΣΑ/ΣΣΑΣ & ΠΟΕΣ απαντούν σε ερωτήματα από goladas

τριτη 24/6/2014 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ

Ο Πρόεδρος του ΣΑ/ΣΣΑΣ , για τα θέματα των Στρατιωτικών 4/6/2014

 

onalert.gr

HΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ε.Δ.
 

Ομιλία Πρόεδρου Συνδ. Αποφ. ΣΣΑΣ,3/5/2014, στο ΠνευματικόΚέντρο Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου.
Ομιλία Γ.Αντωνιάδη από goladas

 

 

 

Ο Πρόέδρος του Σ.Α./ΣΣΑΣ εφ΄όλης της ύλης
 

 

 

 

Με τη συνδρομή του Συνδέσμου:

 

 

 

To ΦΕΚ για το εργασιακό….

 

Ο Πρόεδρος σε τηλεοπτική εκπομπή

 

 

==============================================

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΣΣΑΣ (ΜΑΙΟΣ 2014)
5 2014

Διαβάστε και δειτε όλες τις φωτογραφίες εδώ.
=================

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ “ΜΗΤΕΡΑ ΣΧΟΛΗ”

 

dorea

===================

 

ΑΠΟ ΤΗΝ “ΓΟΥΡΙΚΗ” ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ
skop

====================
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ “ΟΝ 19 th BMMC

alt

======================
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑ/ΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ (ΑΠΡΙΛ.2014)
414

 

==================
AΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
GENMT

ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΑΣ
IMGNA

AΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ ΜΑΣ Ρ/Φ ΣΤΑΘΜΟΥ!!!
RF

1ο Συνέδριο Ενώσεως Ελευεθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδας

alt

 

========================

 

ΜΕ ΤΟΥΣ Ε.Ε. ΚΑΙ Ε.Α. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ
TROIKA2

 

TR
TROIKA

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

 

2hmerida

 

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας στη συνάντηση με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

 

Ολόκληρο το άρθρο εδώ.

 

 

 

 

29/3/2013 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Α/ΓΕΕΘΑ κ.Μ.ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ

Σχετικό άρθρο εδώ. 

alt

 

 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ  ΧΟΡΟΥΣ ΜΑΣ
alt

 

 

 

18-21/6/2013 Εκδρομή στην Κωνσταντινουπολη

agia sofia

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας στη συνάντηση με τον Αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων & YΕΘΑ & ΑΝΥΕΘΑ

 

yetha

 

Οι “τυχεροί” της πίτας της Π.Ο.Σ.
alt
Σε  ενημέρωση στη Χαλκιδα(I.Αντωνιάδης-Α.Πάσχου)
xalkid
Στη Θεσσαλονίκη (Mάρτιος 2013)
MART2013
porthes

Eνημερωτική Εσπερίδα Μελών μας στη Σαλονικη(Ι.Αντωνιάδης-Η.Νατσιούλας)
antnatsΣτη συγκέντρωσh στη Θεσσαλονικη Σεπτ.2014(Β.Διαμαντίδης-Β.Μέριανος)
sep2014

Hμερίδα ενημερωτική στο Πολεμικό Μουσείο
imeridapol

Συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ
esiea
Hμερίδα Ενημερωτική στο Πν.Κέντρο Δημου Αθηναίων
imerid11

Ειρηνική πορεια-Διαμαρτυρία στην ΑΘήνα
por ath

Χορός-Κοπή πίτας 2013

xoros

 

Για το ν.3257/2004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο πλευρό των ε.ε. και ε.α. συναδέλφων μας

 

para
 

 

Aπό την ενημερωτική μας εσπερίδα στη Θεσσαλονίκη (13/3/2013)
alt

 

Απο ρεπορτάζ στην τηλεόραση του ALPHA
 

 

 

 

 

Απο την παρουσία μας στη συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ

 

 

 

 

 

Aπό την παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου στο ART CHANNEL

 

 

 

Τετάρτη 2/1/2013,καλεσμένος στην εκπομπή «ΠΡΩΪΝΗ ΑΡΤΗΡΙΑ» της k.Φρατζέσκας Σαβοργινάκη στο ART CHANNEL

===========================================

2 Εικόνες…1000 λέξεις !!!! Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας…

1010

 

==============================

Μια νύχτα μαγική, μια νυχτα ονειρεμένη…Σασίτικη…

 

party5

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκομένους (o χώρος κατακλύστηκε ασφυκτικά) που μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως και τα επιτιμα μέλη μας που βραβευσαμε…..Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του χώρου, για την αψογη φιλοξενία , την εξυπηρέτηση, την ποιοτητα και τις πολυ καλές τιμές.
Ευχαριστουμε ιδιαιτέρως το αγαπητό μας μέλος και συνάδελφο Μιχάλη Διαμαντόπουλο, που μαζί με την παρέα του, διήνυσαν τοσα χιλιόμετρα (απο Θεσσαλονίκη) για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους…..Τετοιες κινήσεις και μάλιστα από νεους συναδέλφους μας δινουν κουράγιο και δύναμη, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε για το καλό του Συνδέσμου και των συναδέλφων….

Δείτε το φωτογραφικό υλικό της βραδιάς εδω.

party3

 

HMEΡΙΔΑ 28/1/2012

AFISA

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2012

choroesperida

 

 

 

internet radio !!!!

radio ssas

 

 

 

 

 

 

alt

 

 

 

alt

 

Λεπτομέρειες για την πρώτη μας “απόπειρα” σε λίγες ημέρες….

 

===============================================

 

Το πρόγραμμα της εκδρομής μας (1/4/2012)

alt

 

Για απορίες-ερωτήσεις στο apofoitoissas@gmail.com

================================================

 

Κυριακή 11/3/2011 :Όλοι μαζί μπορούμε…

 

altΗ Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας. Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
Την Κυριακή 11 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, η δράση θα λάβει μέρος σε εκκλησίες των παρακάτω πόλεων: Ζακύνθου, Αργοστολίου, Αγρινίου, Μεσολογγίου, Αμφιλοχίας, Βόνιτσας, Ναυπάκτου, Άμφισσας, Λιβαδειάς, Θήβας, Σαλαμίνας, Βασιλικού και Προκοπίου – Χαλκίδος, Αιδηψού, Μύρινας, Καρλοβάσου και Βαθέως Σάμου, Ικαρίας, καθώς και στην Αττική: στην Νέα Ιωνία, στην εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην εκκλησία Κοιμήσεως Θεοτόκου, στα Μέγαρα, στην εκκλησία Αγίας Παρασκευής και στην Ελευσίνα, στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου.

=================================================

 

Όλοι μαζί μπορούμε και θα καταφέρουμε…

 

Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε;

Κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας από τα super market, ΑΒ Βασιλόπουλος, Bazaar, Βερόπουλος, Βιδάλης, Carrefour-Μαρινόπουλος, Γαλαξίας, Γέγος, Δούκας, Extra, Ηπειρώτισσα, Θανόπουλος, Κανάκης, Κρητικός, Lidl, Μασούτης, Μπαλάσκας, Market-In, MyMarket, Προμηθευτική, Σκλαβενίτης αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Σε κάθε αγορά μας από το super market θυμόμαστε το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται.

 

Είναι καλό να επιλέγουμε τρόφιμα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δε χρειάζονται ψυγείο. Κάθε μέρα οι άνθρωποι της Εκκλησίας, θα περνούν από τα συνεργαζόμενα super market και θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα, τα οποία εσείς αφήσατε στις γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Με αυτή μας την πράξη, όχι μόνο συντηρούμε τα συσσίτια της Εκκλησίας, αλλά βοηθάμε ώστε να σιτίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις παρακάτω λίστες για να δείτε ποιο super market σας εξυπηρετεί. Επίσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο twitter για να ενημερώνεστε συνεχώς για την εξέλιξη της δράσης στη διεύθυνση: twitter.com/oloimaziboroume.

 

Συγκέντρωση ρούχων και κλινοσκεπασμάτων σε όλη την Ελλάδα

 

Εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που κρυώνουν, έχουν ξεκινήσει από  την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί.
Η εκστρατεία γίνεται παράλληλα με την συγκέντρωση τροφίμων.
Η εκστρατεία ξεκίνησει από το βόρειο τόξο της χώρας που λόγω της κακοκαιρίας, μαστίζεται σκληρότερα και θα συνεχισθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; Εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα ( κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό, (παλτώ, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.).Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

 

 

ΑΣΤΕΓΟΙ:

Κάποιοι κάποτε ήταν συνάδελφοι με κάποιους από εμάς – εσάς!
Για να μην πεθάνουν περισσότεροι συνάνθρωποί μας στο δρόμο, παρακαλούμε κρατηστε τα παρακατω τηλεφωνα στο κινητο σας. Οσοι πολιτες εντοπισουν αστεγους που χρειαζονται βοηθεια, μπορουν να απευθυνθουν στο ΚΥΑΔΑ στα τηλεφωνα 210 5246515 και 210 5239465,επίσης να τους κατευθυνουν προς το κλειστο γυμναστήριο Ρουφ, που βρισκεται στη συμβολη των οδων Πειραιως και Εχελιδων 69 (δηλαδή και Πέτρου Ράλλη), το οποιο θα παραμείνει ανοιχτο ολο το 24ωρο, ώστε οσοι δεν εχουν στεγη να προμηθευονται κουβερτες, παπλωματα και υπνόσακους, προκειμενου να περάσουν το βραδυ εκει!!!

 

Το κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ-Βοτανικός στον χάρτη

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει συνανθρώπους μας που το ‘χουν ανάγκη. Κάποιοι κάποτε ήταν συνάδελφοι με κάποιους από εμάς – εσάς!

Στο Ίδρυμα Αστέγων (Πειραιώς 35 ακριβώς απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας  (τηλ. 210 5246515) χρειάζονται επειγόντως κουβέρτες και χειμωνιάτικα ρούχα.

Kαι η ΜΚΟ «ΚΛΙΜΑΚΑ» Κωνσταντινουπόλεως (210-3410462) που εργάζεται στο δρόμο για άστεγους κάνει έκκληση για τρόφιμα, νερό, χοντρά μπουφάν και κουβέρτες.

alt

 

==================================================

 

Όλοι μαζί μπορούμε….

 

 

alt

 

Ο Σύνδεσμός μας, μέσω της εθελοντικής συμμετοχής των μελών μας,

συνδράμει στις αξιέπαινες πρωτοβουλίες συμπολιτών μας, “Κοινωνικής Αλληλεγγύης

και Δράσης” προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

==================================================

 

To νέο μας “Φόρουμ”, άνοιξε και σας περιμένει

 

 

Mε μία απλή εγγραφή, συμμετέχουμε σε ανοικτές “ηλεκτρονικές” συζητήσεις,

εκφράζουμε προβληματισμούς, λύνουμε απορίες, προβάλλουμε θέματα και

ότι εμείς επιθυμούμε να αναδείξουμε, ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία….

alt

 

 

 

 

==================================================

 

Μιά υπέροχη βραδυά….

 

 

altΜε μεγάλη επιτυχία ο Σύνδεσμός μας τέλεσε τη

χοροεσπερίδα και την κοπή της πίτας του. Ο ενθουσιασμός

και το κέφι των παρευρισκομένων μελών μας, που

κατέκλυσαν το ζεστό και φιλόξενο χώρο του “Lokanta”,

από την όμορφη μουσική που τους συνόδευε, έδωσε μια

ξεχωριστή νότα χαράς , στις γκρίζες μέρες που περνά ο

τόπος και ο λαός μας.

Οι Σασίτες βέβαια και για μιά ακόμα φορά,απέδειξαν “επί πίστας” πόσο ταλαντούχοι

και “γλετζέδες”,εξακολουθούν να είναι, και πόσο καλά κατέχουν και την τέχνη του

χορού (dancing with the “ssas”),ένεκα των “μαθημάτων” που έλαβαν κατά

τη διάρκεια της φοιτήσεώς τους , στη Θεσσαλονίκη μας.

Την εκδήλωσή μας, τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά για

αυτό, η κ. Κατερίνα Παπακώστα (πολιτευτής και σύζυγος μέλους μας), ο κ. Γεώργιος

Πατούλης (Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος Ι.Σ.Α. και ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος,

 

 

Ευχαριστούμε….

 

 

alt

 

==================================================== Από την ημερίδα μας της 28ης Ιαν 2012

alt

 

Δείτε πλούσιο φωτογραγικό υλικό (του συναδέλφου Λ.Καραβά) εδώ.

 

 

 


 

 

alt

altalt alt alt alt alt alt altalt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου