Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ , παρέστη σε Ημερίδα με θέμα «Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως Πυλώνας Ανάπτυξης της Οικονομίας», στην Κεντρική Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής .

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση», των Σχολών Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Στο περιθώριο της Ημερίδας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, υπέγραψαν Πλαίσιο Συνεργασίας μεταξύ του ΓΕΕΘΑ και του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΠΜΣ) «Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση» των Τμημάτων Οικονομικής Επιστήμης, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών των Σχολών Οικονομικής Επιστήμης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, για τη συμμετοχή στελεχών των ΕΔ στο υπόψη ΠΜΣ.

Η διάρκεια της συνεργασίας καθορίζεται στα 10 ακαδημαϊκά έτη ενώ ο αριθμός των στελεχών που δύνανται να συμμετάσχουν μπορεί να κυμανθεί από 8 έως 12
=================================


 


 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου