Για συνεχόμενη χρονιά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΣΣΑΣ , κατακτά την θέση και αποθεώνεται από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες και τους μαθητές των σχολών που παραβρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Σχολής Ικάρων.

Για την ιστορία, στο τελευταίο της παιχνίδι με τη Σ.Μ.Υ.Ν., η ομάδα μας παρά τον τραυματισμό  της Αθηνάς Ντουρλάρη,στις αρχές του αγώναΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 40-32 και κατέκτησε πανάξια &

αήττητητο τρόπαιο, που το απένειμε, στην αρχηγό μας Μαρία Λελέκου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

μας, Ι.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,  με την παρουσία & του Γραμματέα μας, Ασχου(ΥΙ) Ν.Κυριακόπουλου).

Τα θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας μια προς μια (ΛΕΛΕΚΟΥ Μ.,ΠΕΤΡΙΔΟΥ Τ.,ΓΚΙΡΓΚΙΖΑ Α.,ΚΥΡΙΑΖΙΚΙΔΗ Ο.,ΚΟΜΑΤΣΙΟΥΛΗ Κ. (MVP του τουρνουά),ΝΤΟΥΡΛΑΡΗ Α., ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ Α., ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ Ε., ΣΤΑΜΑΤΗ Δ., ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ A. & ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Ε., για την μαχητική ψυχή που επέδειξαν κατα τη διάρκεια του τουρνουά, στον μαθητή Κοντογεωργίου Λ. που τις προπονούσε στη Θεσσαλονίκηστο κόουτς μας Ν. ΤΡΙΑΝΤΟ (και τις ευχαριστίες του Συνδέσμου μας που αποδέχθηκε την πρόταση μας για να συνδράμει στην προσπάθεια των κοριτσιών, παρότι δεν τις είχε προπονήσει ποτέ στο παρελθόν) αλλά και στον συνοδό Αξκό τους Ιλαρχο, Σ.ΑΝΔΡΙΚΑΚΗ , που ήταν συνεχώς δίπλα τους.

Και του χρόνου πάλι  δικό μας  !!!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου